Van természetes szőke hajú nő ismerősöd?
Figyelt kérdés
Tehát nem középszőke, meg szőkésbarna, hanem teljesen világos szőke hajú nő, aki nem festi a haját. Nekem csak 1 ilyen ismerősöm van!2009. jún. 13. 19:11
11/19 anonim válasza:
Nekem a legjobb barátnőm ilyen, bár én inkább halvány barnásnak mondanám a haját, de ő szőkének nevezi magát.
12/19 anonim válasza:
ismerősöm.. igen Anyukám és Én is :)
13/19 anonim válasza:
van néhány :)
3 világosszőke srác(olyan tipikus északi-típusú), és egy csajszi aki még így szőkén is festi és szőkíti a haját, platinaszőkére...
14/19 anonim válasza:
XD előző vagyok, csak mostanra esett le, hogy csak a nő ismerősöket kérdezted...
amúgy eszembe jutott, hogy van még 2 eredeti szőke csaj ismerősöm :)
15/19 anonim válasza:
2 ilyen van, uncsitesóm és volt évfolyamtársam. annyira furcsa volt először az évf.társ, hogy hiányoltam a sötét tövet...:)))
16/19 anonim válasza:
Utolsó válaszoló :) Olyan jót nevettem :D tényleg az már nekem gyanús, ha nincs sötét lenövés egy szőkének :DxD
17/19 anonim válasza:
örülök, hogy megnevettettelek:))))))))))9
18/19 anonim válasza:
Én természetes szőke vagyok, de már kezdek barnulni/nem annyira szép szinű.
Egy ismerősöm van akinek ilyen haja szine természetesen: [link]
(huszon éves)
én 14/L
19/19 anonim válasza:
3 csaj is van az osztályban,abból egy ikerpár :)! Az eggyik sötétebb,de világosszőke ő is :)! 11 ismerősöm van még,és 3 rokonom is ,akik gyári szőkenők :P.Én szerencsére sok eredeti szőkecsajjal találkoztam már,és randiztam is ;)! (Mindeggyik gyönyörű nő volt:))
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!