Melyik a legjobb tornacipő márka?
Tavaly vettem a Deichmannban egy bokáig érő szegecselt cipőt, ami két hét után megadta magát! 7000 ft-omba fájt!
( eddig semmi problémám nem volt a Deichmannos cipőkkel így egy kicsit rosszul érintett) Most szeretnék egy magasszárú tornacipőt, de fogalmam sincs milyet lenne érdemes! Szemezgetek a converssel, de igazából nem is a márka érdekel. Rengeteget járok gyalog és használva lenne rendesen, ezért olyat szeretnék ami strapabíró és nem válik fel a ragasztása! Gondoltam áldozok rá kicsit több pénzt, de nekem a Converse se tűnik olyan masszivnak, ezek is csak divatcipők??? Légyszi ajánljatok márkát! Köszi előre is :)
Szia, vidd vissza szerintem elsőnek a cipődet.
Nem reklamálhatnak, ha valóban 2 hét után szétment, vagy visszakapod a 7000 ft-ot vagy választas másikat...
(nekem eddig 2x volt ilyen D.-os cipővel)
Szerintem ha tartósan sétálgatni szeretnél a tornacsukában, akkor valszeg egy márkásabb lenne jó neked.
Pl. Converse, Pull and Bear-nek is van.
nem rossz, csak nekem egy hasonló cipőm, annak a talpa kopott el :)
nekem most ezek tetszenek, de csak stílusra:
(bár ehhez már öregnek érzem magam) :-D
nem tudom milyen idős vagy, de ezt a cipőt 13-15 éves korosztályon tudom elképzelni! :) Ma megnéztem máshol is a cipő felhozatalt, az új szerelmem: [link]
De nekem nem tűnik elég strapabírónak, setalpú! Szerintem az első esőtől szétmenne. wááááá
Szia, hát egy kicsit idősebb vagyok, mint 13 XD
Ezért is mondtam, hogy csak tetszik és nem venném meg :)
Amit küldtél: nem rossz, de szerintem baromi drága és tényleg nem tűnik strapabírónak :////
Ilyen nem tetszik?
Nekem 2 pár is van ilyenből, egy fekete, meg egy fehér.
Jelenleg 3000 ft-ért láttam az Auchanban, holott én többért vettem :)
Szia, én vagyok az 1., 4. és a 6. válaszos, eszembe jutott, bár nem tudom neked bejön ez a fajta.
Ezt merem ajánlani, kényelmes és tartós:
Nekem ebből is van 2 pár, használok egyet rendszeres futáshoz, ami tényleg elég sok, és még panaszom nem volt rá, másikat turázáshoz.....szerintem baromi kényelmes.
(nyilván nem a legeslegtrendibb)
Ha gondolod nézz szét itt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!