Van valami nagyon jó ötletetek 8-os tablóra?
Figyelt kérdés
az osztály főnököm mondta hogy most már kéne ötleteket gyűjteni, de semmi nem jut eszembe. esetleg valami?:)2012. márc. 21. 19:29
1/4 anonim válasza:
fénykép + olyan fénykép amin teljesen le vagytok fényképezve azt csoki
2/4 anonim válasza:
én láttam ma egy facebookosat. olyan volt, hogy a profilkép az osztályfőnök, alul az üzenőfalon meg a diákok és tanárok vannak, ahol meg az van hogy: "mi jár a fejedben?" oda meg egy idézet volt írva. látszott a tálca. chaten fennt volt 21 ember (annyi az osztály létszáma)és az osztályfőnök üzenetet írt a diákoknak. meg volt egy olyan csoport, ahol az osztály neve volt. pl.: 8.c nekem nagyon tetszett. :))
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen.:DD
2012. márc. 23. 13:04
4/4 anonim válasza:
Mi tavaly ballagtunk.
Nekünk olyan tablónk volt, hogy mindenkinek a fotója mellett van egy karikatúra magáról, amikor a kedvenc hobbját űzi..
(horgászik, motorozik, telefonján játszik, könyvet olvas...)
Ehhez plusz pénz nem kell, csak pár ügyeskezű osztálytárs, és némi szabadidő..
Szerintem nagyon jól sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!