Miért vasalja annyi nő/lány a haját? Szerintem ez már kegytlen, ti h vagytok vele?
Szerintem nem kegyetlen. Rengeteg olyan dolgot teszünk, amivel ártunk a hajunknak, a hajvasalás csak az egyik. A szőkítés, a dauer, hajsütővas, sőt, úgy tudom, még kicsit a hajcsavarók is ártanak a hajnak. De azért ez nem egy halálos dolog, az egészségre sem ártalmas; max. a hajunk sérül tőle. Ha az ember jobban érzi magát ezektől, miért ne?
Egyébként személy szerint én nem vasalom a hajamat, én folyton göndöríteni vagy hullámosítani szeretném. :) De hát, kinek a pap, kinek a papné.
Na látod erről beszéltem. :) Egggéész véletlenül pont itt futok bele egy ilyen hosszú hajú emberbe mint te, mintha minden utcában lenne belőlük pár. Hát nem fura? Na mindegy
Valószínűleg az én hajam már sokkal hosszabb lenne mint a tiéd, ha nem vágnám le évente párszor. :) Genetika... Nálunk mindenkinek ilyen. Itt nem a haj hosszúságával van a baj, hanem azzal, hogy mennyi. És nekem nagyon sok hajam van. Ha nem vasalom ki, nem érem át kézzel még megkötni alig tudom, emellett nem is szép. Bocsi, 20 éve élek a hajammal, had tudjam már, hogy a jobb nekem!
És ha ezt nem is hiszed el, vagy nem tartod fontosnak, akkor is mit fáj neked, hogy más vasalja-e? Nincs nagyobb problémád?
Hát sok közöd nincs hozzá.
Amúgy meg divat. A 80-as években meg miért dauerolta annyi nő a haját? Na puff.
Felőlem mindenki azt csinál, amit akar, viszont azzal egyet értek, hogy kegyetlen cikis, mikor már szarrá van égetve a haja a napi vasalástól és tiszta törött, de azért ő a trendi, mert vasalja a haját, meg suliban szünetben is muszáááááj. XD
Ha nem vasalom ki a hajam, teljesen szétáll, akkora fejem lesz tőle, mint egy ház, pedig ritkítva van. Nyáron nem szoktam vasalni, mert ha befonom, és magától szárad meg, nem lesz ilyen, de télen mindig megfázok, ha nem szárítom meg.
Amúgy én is örülnék, ha göndörebb lenne, most ilyen se nem hullámos-se nem egyenes hajam van, de meglennék vele elégedve, ha nem állna szét. Így viszont vasalom, ha nem is mindennap.
2. válaszoló vagyok: én például legfeljeb hetente egyszer vasalom! Ugyanis 1, ha jól akarom csinálni akkor az legalább 2 óra, annyi időm nincs minden nap 2, csak hajmosás után lehet, ugyanis csak akkor elég puha hozzá, amúgy nem fogja a vasaló emelett egészségtelen is sokszor mosni. A fodrászom szerint egészséges a hajam, és még nem látott ilyen sokat másnál. Nem azért vasalom, hogy ne legyen hullámos, hanem azért, hogy kezelhető legyen.
Szerintem ugyanolyan gáz aki nem vasalja, de pl hónaponta más színűre festi midenféle méreggel és már teljesen össze van égve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!