Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csajok szeretitek a szőke kék...

Csajok szeretitek a szőke kék szemű fiúkat?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek az ilyenekről?

2012. márc. 20. 15:44
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
jaj, el ne keseredj már.nekem nincs ideálom, szóval mindenféle típusú pasira mondtam már, hogy jól néz ki. a lényeg, hogy eddz egy kicsit, viselkedj férfiasabban (ha eddig nem tetted) nekem pl. egy fiú ismerősöm pont úgy néz ki, ahogy te leírtad, és mégis ő az egyik legférfiasabb fiú, akit ismerek, a jelleme miatt. am meg biztos helyes vagy. csak ne legyél túl vékony, és legyél határozott:P! 19/L
2012. márc. 23. 09:39
 22/26 A kérdező kommentje:
Vékony nem vagyok, edzettebb testalkatú vagyok.
2012. márc. 23. 21:56
 23/26 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján álompasi vagy, az önbizalmadat meg szétcseszik az ide írogatók:-S.
2012. máj. 28. 11:21
 24/26 anonim ***** válasza:

Nekem nagyooon bejönnek:)) és ha mellette édes a mosolya akkor mindent viisz:$$...<3

14 éveslány:D

2012. jún. 19. 08:21
 25/26 anonim ***** válasza:
Nekem általában tetszenek, bár ez így azért nehezen megmondható! :-) Ha küldesz magadról képet privátba, megmondom, úgysem valószínű, hogy ismerlek. :)
2013. jan. 11. 19:35
 26/26 anonim válasza:

Szia:) Én nagyon szeretem a szőke ,kék szem párosítást egy fiúnál. Egyeltalán nem undorítóak az ilyen kinézetű fiúk, én nekem inkább a kifinomultság, de mégis kis bolondság jut eszembe róluk. :) És még cukik is! :D

De persze attól függ, hogy milyenek a belső értékei, és igazából hogy néz ki. (úgy értem ,hogy ha mondjuk rám ír egy ilyen gyerek, akkor valójában milyen a kinézete stb...)

2014. jún. 24. 18:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!