Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ezek a cipők jól néznek ki,...

Ezek a cipők jól néznek ki, vagy inkább gáz, ha valaki ilyet hord? Én annyira nem értek már a divathoz, pedig csak 23 éves vagyok, de egyszerűen a mai világba nem lehet kiigazodni.

Figyelt kérdés

Szerintetek?

[link]

2012. márc. 19. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem speciel nem tetszenek ezek a cipők. Igazából nem is kell hogy érts a divathoz, az a fontos hogy Neked tetsszen egy adott darab. Mert hiába divatos valami ha az Neked nem áll jól vagy nem tetszik és hiába mondanak valamit divatja múltnak ha te azt szereted. Mert tudod, a divat folyton változik, de a stílus az ami örök.:)

Találd meg a saját stílusodat és a szerint öltözködj, ne törődj azzal éppen mi a divatos és mi nem.

2012. márc. 19. 15:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezek inkább alkalmi cipők,bár ma már ezzel sokan nem törődnek. A magas sarok miatt csak alkalmakra hordható,mindennapi használatra nagyon kényelmetlen.
2012. márc. 19. 15:16
 3/9 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont! :)
2012. márc. 19. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
sztem béna, bár én fiú vagyok. azért lehet h a te lábadon jól állna, de sztem kicsit "giccses"
2012. márc. 19. 15:26
 5/9 anonim ***** válasza:

ne haragudj, de ezek rémrondák... soha nem húznék ilyen rémséget a lábamra.

19L

2012. márc. 19. 16:07
 6/9 tetris ***** válasza:
A rózsaszin nekem túl sok, de más szinben nekem nagyon tetszik. Más kérdés, hogy lerohadna a lábam ilyen magas sarokban járni egész nap.
2012. márc. 19. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Mindegyik színben tetszik, csak rózsaszínben nem.
2012. márc. 19. 16:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Az első gondolatom az volt, hogy borzalmas, de jobban belegondolva ha van ízlésed és fel tudsz hozzá öltözni, na meg tudsz ekkora sarkokon járni, akkor csinos és nagyon egyedi. Kivéve a rózsaszín, az mindenhogyan rettenetes. :)
2012. márc. 19. 17:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Ahogy betöltődött a kép, és húzom lefele, hogylássam miről is van szó, még nem láttam csak a csuka felső részét, na mondom ,ez Krox papucs. Arról azt kell tudni, hogy egy kutyát nem szaratnák rá, olyan ócska okádalom. Aztán látom,hogy nem Kox papucs, de dizáynban arra hajaz, szóval nem vagyok mégsem elájulva tőle. De a fehér az vállalható viszont, vagy a fekete, de nem leszel az útca királya benne szerintem. A rózsaszín az rettenet ronda darab. Olyan malacos.
2012. jún. 29. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!