Mennyit kérhetek el érte?
19éves lány vagyok, okleveles sminkes.
jön a jó idő, szeretnék csillámtetkókat is csinálni. de még gondot okoz az összeg...nemtudom igy sminkesként mennyit kérjek el a kicsi, közepes, nagy mintákért?
ami nekemis megéri és a vendégnek is jó.
anyagárak: ragasztó 5500.- sablonok összesen 3000.- csillámok 200.-/db
És még kérdés gyermek arcfestésért mennyit fizetnétek pl majálison? Szépen igényesen dolgozom, allergénmentes, márkás termékkel
Szerintem nézz körbe, az interneten vagy különböző helyszíneken, hogy mennyit kérnek el, és te is nyugodtan dolgozz azokkal az árakkal.
Az biztos, hogy én ezelőtt 7 évvel láttam egy szentendrei kirakodóvásáron ilyet, mármint az volt az egyetlen olyan alkalom, amikor megnéztem az árakat, és egy pici mintáért is elkértek már akkor 2500-3500-at.
Én mikor tortát készítek kiszámolom az alapanyagot, amit felhasználok, ez tuti benne van az árban. Aztán a munkadíj. És ennyi kb.
Pl 1 l tej 200 Ft. De egy tortához csak 0,5 l kell, akkor csak 100 Ft-ot számolok bele.
Szóval ennek tükrében... plusz varriálhatod is nehézség szerint is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!