Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehet hülyén hangzik, de...

Lehet hülyén hangzik, de mennyi lenne a napi kaja-adag, amitől elkezdenék nőni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és ne szóljatok le a hülye kérdésem miatt, de mit csináljak, mennyit egyek, milyen étrendet kövessek, hogy elkezdjek nőni?Most voltam beteg, és alapjáraton is elég vékony vagyok, de most még le is fogytam, és nincs is (vagyis alig) van mellem.. és szeretnék "formásodni" .. mit csináljak?

2012. márc. 17. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
még nagyon az elején jársz. napi 2000-2500 kcal, ezt próbáld meg bevinni a szervezetedbe. viszont nem biztos, h "nőni" fogsz ettől, genetika kérdése a vékonyságod, a formádat pedig elvielg anyukádtól örökölted.
2012. márc. 18. 01:35
 2/2 anonim ***** válasza:

ha nem vagy anorexiás, azaz megfelelő tápanyagot viszel be a szervezetedbe, akkor rendesen nősz. ha nem, akkor nem az evéssel van a probléma, hanem a genetika miatt van ez így :)

majd formásodsz az idő múlásával, de azért tornázhatsz.

2012. márc. 20. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!