Mit változtassak, hogy normálisabban nézzek ki?
Nem vagy csúnya, csak még kislányos! Hány éves vagy? Mondom a javaslatokat:
A hajadat kiegyenesíteném mindenképpen, oldalt frufrut vagy egész frufrut csináltatnék, és kicsit az alját tépett stílusúra.(Későbbiekben ha be akarnád festetni, én szerintem mindenképp kicsit sötét barnábbra)
Smink terén: Kis csillogós szemhéjpúder,szemceruza,spirál esetleg tus.És szép szád van, valami csillogós szájfény.(Nem tudom pontosan hány éves vagy így nehéz)
A szemöldököd szép formájú, ráér később kiszedni.Talán az elejét picit vékonyítani.
Szerintem ha ezeket a változtatásokat megcsinálod igazán nagyon szép leszel.Most is aranyos vagy!!
szép vagy:) igen most még elég kislányos én is ebben szenvegek 12nek néznek pedig 16 vagyok
a szád tényleg nagyon szép,sztrem még a tűzpiros rúzs is simán jól nézne ki rajt de suliba csak szájfény
a szemed is ok....egy vékony tusvonal felülre szempilla spirál és szemceruza...de ha ez túl erős akkor suliba nem kell tus
a hajaad hháát..nem tudom vasald ki sztem mindenképp meg talán oldalfrufru
és azt a pulcsit fel ne vedd még1szer lécci..olyan tipikus kínais cipzáros pulcsinak túúnik..ezektől kiráz a hideg
Tényleg szép szád van. :)
Nyugodtan használj szemceruzát,vagy szempillaspirált,szemöldökszedés szerintem nem annyira szükséges,de ha változtatni szeretnéd menj kozmetikushoz.
Én inkább a hajadon változtatnék,mivel túl egyszerű,unalmas.Kipróbálhatnál valami újat:fokozatos,esetleg tépett.
Amúgy összességben egyáltalán nem vagy csúnya,az pedig,hogy kislányos vagy még változni fog.Pár év múlva nagyon szép leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!