Rövidebb vagy a hosszab haj áll jobban? Kép
Az 1. kép kb 2 éve készült mikor még rövidebb volt a hajam, a 2. pedig a jelenlegi. Nem tudom eldönteni hogy a rövidebb, vagy a hosszabb áll jobban, anyuék szerint a rövidebb, de viszont a barátaim szerint meg a hosszabb. Levágassam vagy maradjon? :)
a bal oldali (rövid hajú kép) olyan vagány, bár a szín miatt nekem kicsit ilyen diszkóban könnyen felszedhető lány ugrott be...
a jobb oldali meg természetesebbnek hat és szerintem olyan aranyosl, kedves lány benyomását kelted
mindkettő jól áll, csak másmilyen vagy velük:)
Helyes arcod van, szerencsés vagy, mindkettő jól áll, de hosszú haj párti vagyok, szóval a hosszút választanám. Ráadásul sokkal változatosabban lehet viselni.
(kivasalni, begöndöríteni, kifelé szárítani, vagy épp befelé, kontyozni, felét feltűzni, copfok, fonás, szóval bármi. A rövid haj meg ugyanolyan minden áldott nap....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!