Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok! Nektek a hosszab vagy...

Lányok! Nektek a hosszab vagy rövidebb hajú fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
kort is és h mennyire számit a hajának a hosszúsága
2011. júl. 21. 14:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Inkább hosszabb. Értsd ezt úgy, hogy utcán, szórakozóhelyen először inkább a hosszú hajú férfiakat figyelem meg, a rövid hajúakat nem igazán nézem meg. Persze ha valaki tetszik, nem azért nem fogok összejönni vele, mert rövid a haja, és nem is fogom z akarata ellenére hajnövesztésre biztatni :)

Ettől függetlenül nálam minél hosszabb a haja, annál jobb. Persze ápolja rendesen azért :D 22/N

2011. júl. 21. 15:00
 2/17 anonim ***** válasza:

Számit. Szerintem egy fiunak ne legyen hosszu haja, hogy aztán találgassanak ez emberek, hogy ki a lány. Én személy szerint UTÁLOM ha egy srácnak hosszú haja van. Ha kéne válasszak egy hoszú hajú srác és Justin Bieber közt, JB-t választanám peig utálom.

a vállig érő haj már túl hosszú, és ha kicsivel rövidebb, de zsiros, már az is rettenetes !

A fiunak rövid haj való.

17/l

2011. júl. 21. 15:02
 3/17 anonim ***** válasza:
Inkább a rövidebb hajúak, de ha a pasi iszonyat jól néz ki, akkor tök 8 milyen a haja :D
2011. júl. 21. 15:13
 4/17 csicseriborsó5 ***** válasza:

nekem is főleg a hosszú hajú srácok jönnek be, de csak ha szép ápolt.

mennyire számít a hosszúsága? háát, ha igazán szeretném a fiút, akkor nem számítana milyen a haja

16/L

2011. júl. 21. 15:16
 5/17 anonim válasza:
Is-is.Attól függ, hogy milyen az arca a hajához.
2011. júl. 21. 15:22
 6/17 anonim válasza:
16L előző voltam
2011. júl. 21. 15:23
 7/17 anonim ***** válasza:

inkább a rövid de nem ezen fog múlni

16L

2011. júl. 21. 15:30
 8/17 anonim ***** válasza:
nekem a kb.: fülig érő haj jön be! és nekem nagyon tetszenek a göndör barna hajúak *.* 17/L
2011. júl. 21. 15:30
 9/17 anonim válasza:
hosszabb emo 14l
2011. júl. 21. 15:42
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem a kettő közötti tetszik.

A minimum hossz ez: [link]

A maximum pedig ez: [link]

18/L

2011. júl. 21. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!