Szerintetek hogy nézek ki? (kép)
Légyszi kultúráltan válaszoljatok, amúgy modellkedem, és ezek ilyen "profi " fotók, de nincs rajtam smink:)
14 leszek:)
Csatlakozom azokhoz, akik azt írták, hogy a modellkedéshez meg van az arcod , de szerintem akkor sem olyan szép.
De én sem értem egyébként, hogy miért csak ilyen típusú ,arcú lányokat válogatnak modellnek, többségében a modellek nem is szépek, van egy karakteres arcuk, ami már kezd unalmas lenni mert mind egyforma és ennyi.
Na hát mindegy én nem értek hozzá:D Egyébként lehet , hogy szebb lennél pl egy nem beállított fotón ahogy előttem is írták, ez ilyen túl erőltetett..
karakteres arc, igazi modell-arc, szép vagy amúgy!
14L
Az első képen nagyon szépen nézel ki :) utána már nem annyira, ne haragudj de nem tetszik. Amúgy látom nem az egész szemed van kihúzva, csak ott a szélén, ez is nagyobbíthatja a szemeidet.
L/14 leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!