Szerintetek hogy nézek ki? (kép)
Légyszi kultúráltan válaszoljatok, amúgy modellkedem, és ezek ilyen "profi " fotók, de nincs rajtam smink:)
14 leszek:)
"Szerintetek hogy nézek ki?"
-kicsit megilyedtem elsőre sokkoltak a képek :D ...fura szemeid vannak, de amúgy nem vagy csúnya
igen kicsit távol vannak a szemeid egymáshoz képest, az utolsó kép tényleg ijesztő :D mintha 10 évvel idősebb lennél.
Amúgy szép vagy:) Nekem az első kép tetszik a legjobban:)
"Szerintetek hogy nézek ki?"
Válasz: Mint egy gülüszemű hal.
Hát őszintén szólva szerintem messze állsz a széptől (persze ez csak az én ízlésem ugye), viszont modellnek jó vagy, és elég jellegzetes a fejed.
Viszont a fotósod csapnivalóan béna, ilyen képekkel egy komolyabb munkánál körberöhögnek, ha komolyan gondolod a modellkedést, inkább keress valaki mást. Ezeken a képeken úgy nézel ki, mint egy szakadt narkós csitri, roppant művészi, de olyan amatőr. Sokkal jobb képeid lehetnének. (remélem nem veszed ezt bántásnak, - a fotósod inkább veheti - nem annak szántam)
nekem nem tetszel. bár modellvilágban valszeg jó helyed lenne, de uncsi, hogy a szinte az összesnek ilyen arcszerkezete van...
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!