Milyen gyorsan nő/nőt le a frufrud?
Én úgy értelmeztem a kérdésedet, hogy talán le akarnád növeszteni a többi rész hosszához. Nos, nekem az elején ugye nőtt 1-2 centit, ez gyorsan, semmi gond nem volt, viszont utána volt a köv. 4-5 centi, ami örökkévalóságnak tűnt, mert rövid volt ahhoz, hogy eltűzzem, de már pont a szemgolyóm közepébe akart lógni a hajam, nagyon utáltam, aztán, amikor már nőtt 15 centit, már inkább picit a többi részt vágogattam, hogy ne legyen olyan nagy a különbség.Elfogadható formára kb egy évet kellett várnom, amikor már nem állt hülyén, a teljes eredményre meg vagy 3 évet, mert elég hosszú volt a hajam.
Ha arra gondoltál, hogy mennyi időnként kell vágni, igazítani, az kb. 1-2 hét.
Attól függ,de tényleg:D
Ha oldalra van akkor olyan gyorsan és olyan idétlen,de amúgy meg csak ez áll jól,azért múltkor levágtam maki fejjel rendes szemöldök alá érő frufrura és most meg nem akar női a fenébe pedig már 2 hónapja vágtam le és nemtudom oldalra fésülni,mert becsusszan:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!