Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért félek ennyire az elhízás...

Miért félek ennyire az elhízástól? Tovább lent. Szerintem már beteges :S

Figyelt kérdés

nem vagyok kövér,jó az alakom, most is legszivesebben ennék egy jó csirkehúst :] ,de nem merek... de délután sem,félek,h. elhízok.pedig sportolok,az alkatom sem olyan elhízós... sőt már a gyümölcstől is félek :S

lehet úgy fogyni,h. nem eszek és sportolok?

továbbá segít a hasra tapasztós fólia? ami ugye izzaszt

köszi : ]

2009. jún. 11. 21:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kezdődő anorexia!

Enni kell, mert különben egy gebe csontváz leszel, az nem szép! A hasra tapasztós fólia egy baromság, nem tudod kiizzadni a zsírt, teljesen más biokémiai folyamat révén ég el.

2009. jún. 11. 22:09
 2/5 A kérdező kommentje:

:S de mégsem tudom magam rávenni,h. egyek :S

este azért,mert nem mozgom le.szobabiciklizni nincs ilyenkor kedvem :S

délután meg ha kint vagyok,ami NAGYON RITKA,akkor meg elmegy evés nélkül az idő.

lehet a depresszió oka is. mivel... mindegy :S

2009. jún. 11. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem eszel és úgy sporotlsz, akkor egy idő után egyszer csak összeesel, mert ha jó az alakod, vagyis nincs felesleged, akkor azt használja aszervezeted az önnfenntartáshoz, a mozgáshoz és még az agyad működtetéséhez is, amit a nap alatt beviszel. ha fokozott a felhasználás és nincs bevitel, akkor egyszer csak teljesen kimerülsz és az izmaidat is lebontja a szervezeted, hogy életben maradj...

Ha koplalsz és egyszer valamikor normálisan eszel utána, akkor kétszer annyi zsír rakódik le, mint amennyinek egyébként kéne, így készül fel a szervezeted az esetleges következő kolpalásokra.

Ha meg folyamatosan koplalsz, akkor elég hamar kórházban találhatod magad...

Kevés kenyeret egyél, aerob mozgást végezz, egyél sok gyümölcsöt, és párolt zöldséget és halat, olajnak csak olívát használj. Egyébként magában a csirkehús egyáltalán nem hizlal, csak ha panírozva van vagy disznózsírban sütve.

2009. jún. 11. 22:53
 4/5 anonim ***** válasza:
ugyan igy vagyok én is én a folyadéktól is félek
2009. jún. 12. 14:25
 5/5 anonim ***** válasza:

EGYÉL EGYÉL EGYÉL!!!!!!!

kezdődő anorexia.

Így keződik minden és csak roszabb lesz.Ha éhes vagy egyél.Nem kell félned.

2009. jún. 13. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!