Melyikünk a "szebb"? Vélemény?
Figyelt kérdés
Barátnőkkel csináltunk képeket, egyrészről kíváncsiság, hogy milyenek a képek? Másrészről pedig megint csak kíváncsiság, ki a "szebb" ?
Kaptunk már sok negatív kritikát...hogy minden csak nem szép...köszönjük NORMÁLIS válaszaitokat!
1. [link]
2. [link]
3. [link]
2012. márc. 16. 21:06
41/65 A kérdező kommentje:
Igen, az első vagyok!
Köszönöm a válaszod, Utolsó :)
2012. márc. 18. 14:36
42/65 anonim válasza:
Az elsö helyes, föleg ha hosszu lenne a hajad :-) mondjuk ha ezt szereted.. amugy a szemed szep. A masodikat nem latni teljesen, de meg elmegy, a harmadik nekem nem tetszik..
43/65 A kérdező kommentje:
Írtam már, hosszú a hajam!!!
Mosás előtt voltam csak....de köszönöm :)
2012. márc. 18. 16:38
44/65 anonim válasza:
Egy másik képet azért felrakhatnál magadról :) Mert tényleg nem nézel ki rosszul, csak szerintem ez a kép nem sikerült túl jól.
45/65 A kérdező kommentje:
az a baj hogy nem vagyok nagy "képhuszár"...
Karácsonyi kép jó?:)
2012. márc. 18. 16:45
47/65 anonim válasza:
Na ez meg kicsi :D
De nem vagy rossz :)
48/65 anonim válasza:
Mind a hárman csinosak,de az eslo viszi el a pálmát :)
50/65 A kérdező kommentje:
Mondtam, nem én vagyok a képek mestere :)
Köszönöm a válaszokat :)
2012. márc. 19. 18:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!