Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Melyikünk a "szebb"? Vélemény?

Melyikünk a "szebb"? Vélemény?

Figyelt kérdés

Barátnőkkel csináltunk képeket, egyrészről kíváncsiság, hogy milyenek a képek? Másrészről pedig megint csak kíváncsiság, ki a "szebb" ?

Kaptunk már sok negatív kritikát...hogy minden csak nem szép...köszönjük NORMÁLIS válaszaitokat!

1. [link]

2. [link]

3. [link]

2012. márc. 16. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
2.
2012. márc. 16. 22:19
 22/65 anonim ***** válasza:

Hát egyeseknek nem kéne ilyenekt irni, hogy rondák, meg stb...mert egyáltalán nem vagytok azok, sőt szerintem az első kettő lány nagyon szép :)) utána második helyen az utolsó lány képe van, de lehet ha jobb kép készült volna, akk nem igy lenne a véleményem. Amugy hány évesek vagyok? Szerintem olyan 13-14 nek néznélek titeket! :))

17/L

2012. márc. 16. 22:29
 23/65 anonim ***** válasza:
86%

Nem is tudom...

2-1-3

Viszont a 3.-nak szebb a szeme és az 1.-nek viszont a tekintete. És ő az egyetlen, aki mosolyog, ami viszont sokat dob rajta.

Valahogy az első szimpatikusabbnak tűnik nekem, bár nem rajongok a rövid hajú lányokért.

És láttam már nálatok szebbeket is, rondábbakat is. De ha bármelyikőtök itt feküdne az ágyamban meztelenül, akkor nem okozna gondot lefeküdni. :-D

Remélem eléggé őszinte voltam.

2012. márc. 16. 22:51
 24/65 anonim ***** válasza:
Kinézetetek a korotokhoz méltó véleményem szerint. Bár kort nem írtatok de kb. el tudlak titeket helyezni, rangsort most nem állítok fel köztetek, de mindenki rengeteget változhat még az életben, már ha nem vagytok megelégedve magatokkal.
2012. márc. 16. 22:53
 25/65 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy az 1. és 3. lány hányszor volt már fent, de a 2-at nem először látom itt...
2012. márc. 16. 22:54
 26/65 anonim ***** válasza:

Ha viszont a 3 közül kéne választani, hogy melyikkel feküdjek le, akkor az elsővel, mert értelmesebbnek, kedvesebbnek és jobb érzelmi intelligenciával rendelkezőbbnek tűnik a másik kettőnél. Még ha a második szebb is, akkor is.

A harmadiknál meg ez a szájhúzásos erőltetett mosoly elég hülyén mutat.

2012. márc. 16. 22:55
 27/65 anonim ***** válasza:
A 23. (ma 22:51-es) és a 26. (ma 22:55-ös) választ is ugyan az írta: én. :-D
2012. márc. 16. 23:02
 28/65 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Bár tény és való, hogy nem ez a zsánerem és kicsit fiatalok is vagytok hozzám.

2012. márc. 16. 23:18
 29/65 anonim ***** válasza:
Az első ebben a beállásban kis túlzással elmenne fiúnak is...De most hogy jobban megnézem a képeket, szerintem is az első.
2012. márc. 17. 00:08
 30/65 anonim ***** válasza:
Nagyon gyerekesek vagytok. Nemcsak arcilag, hanem agyilag is!
2012. márc. 17. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!