Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a tetoválás nyakra?

Mennyire fáj a tetoválás nyakra?

Figyelt kérdés

Szóval körbe a nyakon... ez mennyire fájdalmas terület?

Valami ilyesmit akarok csak a "beloved" nélkül: [link]

2009. jún. 11. 21:04
 1/2 anonim ***** válasza:

nagyon egyénfüggő dolog.

hát elég vékony és érzékeny a bőr a nyakon az igaz, sztem a hátulja fájhat a legjobban viszonylag, ahol a gerinced folytatása van. de ahogy írtam, ez nagyon változó, nagy különbségek vannak az emberek fájdalomküszöbében. van aki jól megszenved vele, van akinem nem nagy kunszt. nekem pl amikor a hátamra tetováltattam, rögtön mondták is hogy na remek helyen kezdem rögtön az első tetoválással, mert a gerincemen is meg lapockáimon is rajta lesz rendesen, és hát azt szokták mondani hogy a csontokon a legfájdalmasabb. hát nekem elég csontos is a hátam mert amúgy is vékony alkatú vagyok. de nem volt nagy dolog egyáltalán, a lapockáimon nem fájt, a gerincemen 1-2 ponton kicsit jobban mint máshol, de simán kibírható. ugyanakkor hallottam és láttam már olyanokat is, hogy valaki egy viszonylag kisebb tetoválást is alig bírt ki.

szóval szerintem ezt hogy neked mennyire fog fájni, nem fogod tudni leszűrni abból hogy ide miket írnak mások, mert annyira egyénfüggő.

2009. jún. 12. 05:27
 2/2 anonim válasza:
Nekem a nyakam hatso reszen van de nem mondhatnam azt hogy fajt kicsit kellemetlen volt de annyi..
2009. jún. 26. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!