Lányok ti szeretitek ha magas egy srác? (180-190) Vagy jobb ha alacsony?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 19:31
22/23 anonim válasza:
magasabb *-* én is elég magas vagyok sajnosT.T 176cm sokkal jobb egy magasabb srác mellett állni mint egy nálam alacsonyabb mellett, értem úgy hogy kapcsolatban. valahogy egy alacsonyabb mellett, nem tartom a nálam alacsonyabb sráácokat férfinek, nevetségesen hangzik, nem érzem úgy hogy megtudna védeni, vagy hogy biztonságban lennék vele, vagy esetleg hogy feltudna emelni oké ezek erő tényezők is de akkor is
23/23 anonim válasza:
A korosztályomba minden fiú 170 cm alatt van :"D.Én meg kb. 175 cm vagyok :DD. Szóval nincs sok választásom,nyilván a magasakat szeretem.180+ Felnőtt koromban is gondolom az ilyen magasakat fogom szeretni csak akkor ez a szám nőni fog.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!