Lányok ti szeretitek ha magas egy srác? (180-190) Vagy jobb ha alacsony?
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 19:31
13/23 anonim válasza:
Én is a magasakat szeretem! :) Én 173 vagyok, a 180 jó, de randiztam már 190 centis fiúval is, és kifejezetten élveztem, hogy olyan magas :)
14/23 anonim válasza:
A mostani barátom 190 körül van, én pedig 157 cm vagyok. Fura, de semmit sem befolyásol. Bár néha megnéznek minket az emberek :D
15/23 anonim válasza:
Amúgy engem nem zavar egyik eshetőség sem, de azért magasabb legyen nálam min. 5 cmvel :)
16/23 anonim válasza:
Szeretem a magasakat, de az se baj, ha alacsony, csak 170 cm alá ne menjen!
22/L
17/23 anonim válasza:
Magasra szavazok.
A 180 cm - nél magasabb pasik jönnek be.De az a lényeg, hogy 175 cm - nél ne legyen alacsonyabb.
18/23 anonim válasza:
magas. de nagyon sok olyan lány van, aki ösztönösen hozzá hasonló méretű srácot választ magának (mint férjjelölt)
19/23 anonim válasza:
180-190 az ideális magasság egy fiúnak szerintem! Én sokkal jobban szeretem a magas fiúkat :)
20/23 anonim válasza:
én 169 cm vagyok úgyhogy hozzám inkább a 180 cm áll közelebb mert nem szeretnék olyan nagy különbséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!