Miért esik ennyire rosszul ha le csúnyáznak?
Figyelt kérdés
Kb. 1hónapja jöttem új suliba, mindenki odajött barátkozni még a 8.osok is (akikről tudni kell, hogy a külsőt nézik), de ma pl. az egyik új fiú osztálytársam mondta, hogy csúnya vagyok, de nagyon rosszul esik! A régi sulimba mindig csúnyáztak azóta változtattam a hajamon, stílusomon és már egyre többen szépnek tartanak, de azért még mindig van aki le csúnyáz és sírni is szoktam miatta! Nem tudok nem foglalkozni vele!
13/L
2012. márc. 16. 13:23
23/29 A kérdező kommentje:
oké akkor akik most írtak mindenkinek küldök képet, DE nem a legjobb képek holnap mindenki kap jobbakat is:)
2012. márc. 16. 18:07
24/29 anonim válasza:
nekem is küldhetsz nyugodtan. :) 15/L
26/29 anonim válasza:
Kozmetikus vagyok. Nem írtál arról, hogy egyesek szerint miért vagy csúnya. Az is érdekes, hogy eddig nem is kérdezték ezt Tőled.
Szeretném tudni, hogy miért tartanak egyáltalán csúnyának?
28/29 anonim válasza:
Szia!!! nekem is küldhetnél képet mert végigolvastam a kérdést és a válaszokat, hasonló cipőben járunk! :pp
29/29 anonim válasza:
Szia...égyszi nekem is küldj!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!