Hétfőn megyek fotózásra, és már minden ruhát kiválasztottam stb, csak a beállások és pózok kellenének! Tudnátok linkelni?
Figyelt kérdés
Szóval lesz egy szoknyás sorozat,egy farmeres,és még egy tavaszias..pár pózt tudok magamtól is előző fotózásaim miatt,de kellenének újak,mert sok kép lesz..tudnátok linkelni beállásokat,pózokat?
15/L
2012. márc. 15. 18:59
2/9 anonim válasza:
Szerintem a fotós majd mondja, hogy mit csinálj. De miért kell egy 15 évesnek 2 fotósorozat?
21 L
3/9 anonim válasza:
Nézegethetsz fotósok képeit neten...
(előző voltam)
4/9 anonim válasza:
te viszed a ruhákat?:OO am majd szerintem jönnek magától a pozók, ha meg nem jó a fotós szól:)
6/9 A kérdező kommentje:
na hát akkor ha már csak az első válaszoló tudott normális választ adni,akkor valaki linkelne nekem képeket?:)
2012. márc. 17. 11:56
7/9 anonim válasza:
Normálatlan kérdésre normálatlan válasz. Bocsi...
8/9 A kérdező kommentje:
nem tudom,hogy ez miért nem normális kérdés..a normálatlan kérdések,szerintem nem ebbe a témakörben vannak.
2012. márc. 18. 12:15
9/9 anonim válasza:
Én meg azt nem tudom, hogy az én válaszom miért volt nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!