A mai srácok miért csak a kis pláza p*csákra hajtanak?
A környékemen az a divat, h minden lány kis divatmániás p*csa, nincs egyéniségük.. a nagy részük még elég buta is. És úgy vettem észre, hogy a mai "fiatal srácok" (értem ilyen 16-17 évesig) -nak ezek a lányok jönnek be. Én meg az a típus vagyok, aki nem szeret a tömegbe tartozni, inkább "kívülálló" egyéniség vagyok , mint sem tömeggyártmány.
Még ha vannak is fiú barátaim, meg néha leszólítanak buliban, mintha nem úgy lennének velem mint másokkal. ( Ne értsetek félre nem egy troll vagyok:D, csak nem éppen csípem az ilyen cicomázást, mindenhova tökéletes smink és haj dolgot. )
mivan-.-
Én is cicanacit hordok, amihez szoktam felvenni csőtoppot. Nem is tartom magam szépnek, sőőt.. ,de szeretem ezt a stílust és ennyi.
Egy fiúm se volt eddig, kicsit antiszocc is vagyok.
És nem szeretem a menőzős hüje gyerekeket, mert számomra ők éretlenek.
14/L
mert manapság a normális emberek pechére ez a divat... manapság a fiúk 90%-a "páwa". gondolj bele, melyik választana magának egy minimálisan sminkelő, nem vasalt hajú, normálisan és ízlésesen öltözködő leányzót? egyik sem! egy ilyen embernek az a lényeg, h villogjon a plázacica barátnőjével, és tudjon kit megdugni, hogy szereti-e az kérdéses :D (és viszont is így van). mai világban az a lényeg, hogy jól nézzen ki, nem számít az intelligencia, ahogy az emberi értékek sem. én egy ízlésesen öltözködő lány vagyok, ezért joggal vetem meg ezeket a lényeket...
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!