Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mai srácok miért csak a kis...

A mai srácok miért csak a kis pláza p*csákra hajtanak?

Figyelt kérdés

A környékemen az a divat, h minden lány kis divatmániás p*csa, nincs egyéniségük.. a nagy részük még elég buta is. És úgy vettem észre, hogy a mai "fiatal srácok" (értem ilyen 16-17 évesig) -nak ezek a lányok jönnek be. Én meg az a típus vagyok, aki nem szeret a tömegbe tartozni, inkább "kívülálló" egyéniség vagyok , mint sem tömeggyártmány.

Még ha vannak is fiú barátaim, meg néha leszólítanak buliban, mintha nem úgy lennének velem mint másokkal. ( Ne értsetek félre nem egy troll vagyok:D, csak nem éppen csípem az ilyen cicomázást, mindenhova tökéletes smink és haj dolgot. )

2012. márc. 15. 15:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Sok fiú rájuk hajt, de azért nem mindenki. 19 fiúval járok egy osztályba, és biztosra mondhatom, hogy egyiküknek sem az ilyen p*csák jönnek be.
2012. márc. 15. 15:20
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Talán mert magabiztosabbak a többi lánynál...Szerintem ennyi:))
2012. márc. 15. 15:21
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Második vagyok,az osztályomban levő fiúknak is ők jönnek be,aki meg nem olyan kacsacsőrű plázacica,az csak barát lehet:SS
2012. márc. 15. 15:23
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Azért hajtanak rájuk, mert ők könnyebben szét teszik a lábukat, általában már be is vannak járatva rendesen és gond nélkül szeretnek térden állva mindenkit.
2012. márc. 15. 15:29
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
Azért azt megnézném,hogy te mennyire vagy "egyéniség" , és azok a lányok mennyire "plázacicák". Sztem te csak egy átlagos lány vagy,aki önbizalomhiányos és minden nálad csinosabb lányra azt mondod plázacica. Láthatatlanban ennyit szűrtem le a mondanivalódból..
2012. márc. 15. 16:32
 6/12 anonim válasza:
75%

A DIVAT nem csak minket, lányokat érdekel, hanem a fiúkat is. Ilyenkor követjük az aktuális trendeket, próbálunk vagányak, divatosak és "menők" lenni ... sajnos sokan úgy gondolják hogy ha egy srác klasszul öltözik (ráadásul helyes is), akkor mindenképpen egy trendi és dögös csaj passzol hozzá.

Napjainkban milyen is ez a bizonyos "dögös csaj"?!

Könnyűvérű plázacica, aki most is éppen kacsaszájas képeket gyárt a közösségi oldalakra.

Mint ahogy te is írtad, nincs egyénisége és az iq szintje is aligha közelíti meg a normálisat. Szereti ha felfigyelnek rá (ezt sokszor éri el úgy hogy szűkebb, sokat mutató ruhadarabokat vesz föl, sokat sminkel, szolizik....[ez nem egyenlő azzal, mikor egy lány "ad magára"])

Erre azonban már a fiúk többsége felfigyel.

Hiszen kinek ne kellene egy mutatós barátnő, aki tárt lábakkal várja?

(kivétel természetesen van :D )

Az hogy te egyéniség vagy, az nagyon jó dolog.

Talán nem is baj, ha azok a fiúk, akik ezeket a "jóféle" lányokat részesítik előnyben, nem "úgy" tekintenek rád, nem gondolod? :)

2012. márc. 15. 16:32
 7/12 anonim ***** válasza:
32%
nem minden fiu hajt a plaza cicakra, van aki messzirol elkeruli... lehet uj fiu tarsasagot kellene keresned, olyat aki veled egy szinten mozog... valamint nem latok semmi rosszat abban ha egy csaj divatozik, es szeretne trendi, igenyes lenni. Ehhez hozza tartozik a divatos haj es smink is ugyebar... nincs ezzel gond. ezeknek a fiatal lanyoknak amugy sincsen meg kifejlodve meg az egyeniseguk, stilusuk 100%-ig csak a szarnyaikat probalgatjak, ugyanugy mint te! ne irigykedj es utalkozz! n
2012. márc. 15. 16:43
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Es a csajoknak miert a páwa kinézetű, lányos kis b uzigyerekek jönnek be?
2012. márc. 15. 17:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem azokra lányokra értettem a plázap*csát, akik csak divatosak, hanem pl. engem az nagyon irritál ha egy csaj cicanacit vesz fel rövid pólóval és az mindenhol bevág neki...elöl,hátul.

Utolsó kommentelőnek, nem minden lány azokat szereti... sőt engem kifejezetten irritálnak azok akik ilyen justin bieber utánzatok és reggelente a hajukat egyenesítik.

2012. márc. 15. 17:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts. Csak a szintén divatozó, "menővagyokmindenkitmegdugok" fiúk mennek rájuk, mert őket könnyebb megfektetni!
2012. márc. 15. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!