A mai srácok miért csak a kis pláza p*csákra hajtanak?
A környékemen az a divat, h minden lány kis divatmániás p*csa, nincs egyéniségük.. a nagy részük még elég buta is. És úgy vettem észre, hogy a mai "fiatal srácok" (értem ilyen 16-17 évesig) -nak ezek a lányok jönnek be. Én meg az a típus vagyok, aki nem szeret a tömegbe tartozni, inkább "kívülálló" egyéniség vagyok , mint sem tömeggyártmány.
Még ha vannak is fiú barátaim, meg néha leszólítanak buliban, mintha nem úgy lennének velem mint másokkal. ( Ne értsetek félre nem egy troll vagyok:D, csak nem éppen csípem az ilyen cicomázást, mindenhova tökéletes smink és haj dolgot. )
A DIVAT nem csak minket, lányokat érdekel, hanem a fiúkat is. Ilyenkor követjük az aktuális trendeket, próbálunk vagányak, divatosak és "menők" lenni ... sajnos sokan úgy gondolják hogy ha egy srác klasszul öltözik (ráadásul helyes is), akkor mindenképpen egy trendi és dögös csaj passzol hozzá.
Napjainkban milyen is ez a bizonyos "dögös csaj"?!
Könnyűvérű plázacica, aki most is éppen kacsaszájas képeket gyárt a közösségi oldalakra.
Mint ahogy te is írtad, nincs egyénisége és az iq szintje is aligha közelíti meg a normálisat. Szereti ha felfigyelnek rá (ezt sokszor éri el úgy hogy szűkebb, sokat mutató ruhadarabokat vesz föl, sokat sminkel, szolizik....[ez nem egyenlő azzal, mikor egy lány "ad magára"])
Erre azonban már a fiúk többsége felfigyel.
Hiszen kinek ne kellene egy mutatós barátnő, aki tárt lábakkal várja?
(kivétel természetesen van :D )
Az hogy te egyéniség vagy, az nagyon jó dolog.
Talán nem is baj, ha azok a fiúk, akik ezeket a "jóféle" lányokat részesítik előnyben, nem "úgy" tekintenek rád, nem gondolod? :)
Nem azokra lányokra értettem a plázap*csát, akik csak divatosak, hanem pl. engem az nagyon irritál ha egy csaj cicanacit vesz fel rövid pólóval és az mindenhol bevág neki...elöl,hátul.
Utolsó kommentelőnek, nem minden lány azokat szereti... sőt engem kifejezetten irritálnak azok akik ilyen justin bieber utánzatok és reggelente a hajukat egyenesítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!