Milyen vagy, hogy írnád le magad? Minden érdekel, és őszintén.
Én a végletekig Nő vagyok.
Csak a nőies ruhadarabokat szeretem és viselem. Rengeteg felsőm van, nadrágom viszonylag kevés, mert nagyon nem szeretek nadrágot venni :-)
Szeretem a térdig érő libbenős szoknyákat, és az egyberészes ruhákat. Ja, és nagyon odavagyok a szép kardigánokért! Szeretem a "csillogást"
Imádok nézelődni, szeretem a pláza-hangulatot, ugyanakkor már több barátnőmet is turkáló fanatikussá tettem- én magam pedig Anyukám mellett lettem az :-)
Elég alacsony vagyok (158 cm), és talán emiatt, talán mert kicsi gyerekkorom óta imádom, csak magassarkú cipőt hordok.
Emellett műkörmöm van, és szeretem sminkelni magam.
Káros szenvedélyem nincs- illetve mégis: egy egész napi kajálást el tudnék cserélni egy kólára :-)
Szeretek más emberektől tanulni, szerintem a legtöbb embertől lehet. A legértékesebb dolgokat a család nő tagjaitól taultam, az én drága Nagyikám igazi konzervatív női értékeket közvetített felém. Ezt lágyította Anyukám bohémsága, én pedig így 23 évesen tudom, hogy nem vagyok tökéletes, mégis teljesen jól érzem magam a bőrömben!
154 cm vok.
67kg.
utálom a testem.
elég fehér vagyok,így elkezdtem a szolit,amitől kajak féltem xD
őőő akaratos vok.
viszont kitartásom dolgokban nincs sok. ha vmit elkezdek hamar megunom v vmi.
szeretem a fekete és a piros dolgokat.
szeretnék vékony lenni ,és ezért már teszek is.(konditerem,jóga,úszás)
9 éve nem voltam strandon.
önbizalomhiányban "szenvedek" a többiek szerint...
szerintem csak szimplán utálom a testem :D
nemrég felvettem 1 magassarkút a cipőboltban és jóformán kitörtem a nyakam.
van barátom,akit imádok,ő elfogad így ,ahogy vagyok,és én ezt nem értem.
néha szeretek csak szimplán hülye lenni.
néha jó gondolkodni,de aztis megunom.
nincsenek barátaim.
csak az unokatesóm,meg barátom haverjai,akikkel néha beszélek.
11 évig allergiás voltam.most elvileg nemvok az,nemtudom.lehet örökre elmúlt (annak örülnék)
szeretem a szotyit.
fűszeres,sós dolgokat.
szeretem a naplementét,a vizipipát (függő vok :P )
szeretem a halk,lassú gitáros számokat.
szeretek elmerülni 1 kád forr ó vízben.
utálom a r*bancokat,k*rvákat,meg mindenkit aki nem szimpatikus.
szeretek emberek közelében lenni,magamban kritizálni őket.
imádok aludni <3
lustálkodni,feküdni,álmodozni.
szeretethiányom van gyerekkorom óta,amit barátom pótol :)
szeretek fotózni.
meglátni olyan dolgokat,amiket kevesen látnak.
de a legeslegjobban talán azt imádom,amikor a barátommal vagyok.mellette őszinte ember lehetek.nem kell megjátszani a nem létező színdarabot.csupán önmagam vagyok.
imádom azt az érzést,amikor hozzám ér,érzem h szeret.imádom az érintést.
azt hiszem belül még mindig ugyanaz a kislány vagyok ,aki voltam,aki csupán szeretetre és megértésre vágyik...
17/L
Sziasztok!Meg vagyok lepve,mindegyikőtök szimpi!Aranyosak vagytok,hogy őszintén leírtátok "Magatokat" :))
Én ilyen vagyok: Jelenleg kövér 98Kg!!!DE! Azért mert fél éve szültem egy gyönyörű kisfiút.67 Kg-val kezdtem a terhességet,és mivel szoptatok hála Isten van tejem,így az étvágyam is megnőtt.De majd eljön az én időm amikor csak fél év kell,hogy újra a régi formámban legyek.Nem vagyok csúnya amúgy,nagyon boldog családi életem van.Imádom a férjemet,a kisfiamat,nagyon büszke vagyok Rájuk,és persze magamra is,hogy ennyi mindenre képes tudtam lenni,miután Anya lettem.Vannak rigojáim persze...Sajnos hirtelen indulatú vagyok,ez öröklés...Jó lenne nem annak lenni.Kedves vagyok,szeretek ismerkedni,barátkozni,de sajnos mindig eltávolodnak az emberek.Szeretem a lágy,pörgős zenét,de a metál,és hasonlók kizárva.Szeretem a nyugalmat,de szeretem nagyon a társaságot is ami sajnos elég ritka :( Depis is lettem,de már jól vagyok :) Kék a kedvenc színem,kedvenc autóm BMW,de Renaultunk van,egyszer majd lesz BMW is ha nyerünk a lottón. :) Na meg saját házunk is lesz egyszer.....talán.Átlagos ember vagyok,káros szenvedélyem nincs.Boldog Anyuka vagyok! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!