Mi olyan sértő ebben a mondatban? "Tisztában vagyok vele, hogy nem bírod a fejem, de őszintén megmondom, hogy nem is érdekel. "
Figyelt kérdés
2010. szept. 5. 16:10
1/7 anonim válasza:
semmi, én legalábbis nem sértődnék meg rajta. egy őszinte mondat, hogy nem bírjátok egymást, normálisan megfogalmazva. valaki megsértődött rajta?
2/7 anonim válasza:
Nem sértő, inkább pökhendi, lekezelő. Azt mutatod meg, hogy téged nem érdekel, más mit gondol rólad.
Ha olyannak mondod, aki erre érzékeny, akkor lehet, hogy kiakad.
3/7 anonim válasza:
Ez a helyes hozzáállás . Minek foglalkozzon olyannal aki nem bírja?
4/7 anonim válasza:
Szerintem olyannak nem mondod ezt, akinek adsz a véleményére, szóval onnantól nem is kell vele foglalkozni, ha megsértődik rajta. Ő nem bír, te nem bírod, és kész.
5/7 anonim válasza:
Az a sértő,hogy semmibe veszed,még a negatív hozzádállása is hidegen hagy.Ez már az abszolút leszarás állapota.Nem mindenkinek esik jól,ha levegőnek nézik.
6/7 anonim válasza:
Attól függ, milyen hangon mondja, jelentheti azt is, hogy érdekli mit mondasz csak valamiért azt érzi, nem szereted őt.
Meg ffi mondja, vagy nő. Tök mást jelent ugyanaz a mondat sokmindentől függően.
7/7 anonim válasza:
szerintem nem sértő amúgy, ilyeneket én nem sértésből mondanék, hanem ha rosszul esne valakitől valamilyen magatartás forma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!