Levágassam a hajam? (képekkel)
Sokáig gondolkoztam azon, hogy milyen jó lesz hogy megnövesztem a hajam és Shakirás hajam lesz, na ez nem jött be, mivel hosszúban ilyen:
Most ilyen:
Ha ilyenre vágatnám, milyen lenne:
vagy a fenti stílusokra csak rövidebbre.. unom már hogy ilyen csúnya a hajam..
Én személy szerint irigylem a hajadat, szerintem nagyon szép! Mindig is ilyen hajat szerettem volna, az enyém egyenes. :)
A helyedben én nem vágatnám le kapásból, inkább megpróbálnék a fodrászommal közösen kitalálni egy olyan fazont, amitől megmarad a hossza, mégis formás lesz. :)
Először Raini Rodriguez jutott eszembe a hajadról :D (nem rosszból mondom)
Amúgy szerintem is vágasd picit rövidebbre.
szia! szerintem ne vágass le egy ilyen szép, göndör hajat. ha újítani akarsz, akkor habbal emeld ki vizesen a loknikat, és máris új, szép hatása lesz.
vágatni kockázatos. ha körülbelül vállig érő (vagy picit hosszabb/rövidebb), akkor lehet, hogy teljesen szét fog állni, nem lehet majd kezelni, maximum hajvasalóval, azután meg a töredezés miatt nem nő vissza, csak évek alatt (saját tapasztalat!)
szerintem hagyd meg ilyenre, vagy kérj bele fokozatot, ami göndörebbé teszi és használj habot.:)
de ne vágasd le, elronthatja az egészet.
Szerintem ne, mert nem fog úgy állni az életben, mint a képeken.
Inkább tanuld meg kezelni ezt a hajat szerintem, többet ki lehetne belőle hozni az tény, de egyáltalán nem csúnya. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!