Tényleg csak akkor egészséges a köröm, ha látszanak a körömholdak?
Figyelt kérdés
Nekem csak a nagyujjaimon látszik! Ez baj? Egyébként nem csinálok a körmeimmel semmit, csak le szoktam vágni őket, mikor már hosszúak. De nem nagyon tetszenek, olyan kis nyomik. Hiába nyomkodom le a bőrt, akkorse látszanak a körömholdjaim! Mit tegyek?2009. jún. 10. 19:12
1/4 anonim válasza:
Jól mondod, én ugy tudom, ha nem látszanak, az a szív betegségének jele lehet! Nem tuti, csak lehet!
Egyébként nem kell megijedni, ha csak nagyon picit látszanak, vagy csak némelyiken, ez még tudtommal nem gond.
2/4 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni! Genetikai örökség lehet. Nézd meg éldesanyádét, édesapádét és rá fogsz jönni, hogy igazam van. Egy dolgot tehetsz, ha nem szépek. Ne lakkozd őket, ne hivd fel rá a figyelmet. A holddal kapcsolatban még annyit, hogy kb. 50 éves kor körül teljesen normális, ha "eltűnik", vagyis szinte már nem is látszik az a bizonyos "hold".
3/4 A kérdező kommentje:
De én még csak 18 vagyok! :D Amúgy köszi a választ! Amúgy mondom nekem még akkrose látszik, ha letolom rajtuk a bőrt :S De a nagyujjakon meg úgy alapból látszik... Hát most épp nem áll rendelkezésemre a szüleim keze, de majd utánajárok :D
2009. jún. 10. 19:30
4/4 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és csak a jobb kezem hüvelykujján látszik. A Szüleimnek viszont látszik... Főleg Édesapámén, erre tisztán emlékszem :) Akkor lehet, hogy az elmélet nem jó vagy engem cseréltek el :)) Ja és szívbeteg se vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!