Ha valakinek leszedik a körmét, utána mi lesz? Puha hús, és abból szépen lassan kinő az új, egészséges köröm? És kell rá figyelni, hogy nehogy benőjön, vagy minden simán fog menni?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 14:12
1/5 anonim válasza:
kinő az újra. éncsak ennyit tudok:D nemfigyeltem rá, kinőtt szépen az új,.
2/5 anonim válasza:
nekem egyszer magától leesett de szépen lassan a kisujjamról.és utána nőtt egy másik de én elmentem bőrgyógyászhoz és kaptam egy kenőcsöt rá.és nagyon jót tett neki.:)
3/5 A kérdező kommentje:
mire kaptad a kenőcsöt,sebgyógyításra,vagy gyulladásra...?
2010. febr. 17. 15:25
4/5 anonim válasza:
Nekem 4 centis műkörmöm volt,és teregetésnél egy hirtelen mozdulattal,letörtem,de azzal együtt jött a saját körmöm is..nagyon hamar visszanőtt,és igen puha hús van alatta,de nem úgy nő vissza,hogy felülről,hanem a hús megkeményedik és valahogy úgy..
5/5 anonim válasza:
kenőcs:sztem mindkettőre kaptam.de ez már pár éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!