Fiatal lányok, ti milyen gyakran, és hogyan szőrtelenítetek OTT?
Figyelt kérdés
16L vagyok, nem élek nemi életet, szóval alapvetően nem lenne fontos, hogy mindig tökéletes legyen, viszont az iskolában hetente-kéthetente úszás van, így minden alkalom előtt le kell szedjem... A szélét gyantázom, hogy ne erősödjön meg annyira, a többit borotválom...
Arra lennék kíváncsi, hogy más hogy oldja ezt meg? Ennyi idősen? Nagyon rossz, hogy ilyen fiatalon ilyen gyakran borotválom? Akkor is, mikor nem olyan hosszú, viszont a fürdőruhában már látszik...
2012. márc. 11. 20:45
12/15 anonim válasza:
jobb ötletem van: áztassa gludezninbe, olcsóbb mint az autokáv és ha nem is teljesen steril, de félúton van afelé.
13/15 A kérdező kommentje:
Szappannal szoktam bekenni, hogy csússzon... Szerencsére nem szárítja, vagy nem vagyok rá "érzékeny", és begyulladni sem nagyon szokott, mondjuk a hidratálókrémmel sem spórolok azért:D A borotvát meg természetesen mindig tisztán használom, de azt hittem, hogy ez alap.
2012. márc. 11. 21:49
14/15 anonim válasza:
13 éves korom óta teljes brazil gyantáztatok kozmetikusnál. Bár a lábamat is kozmetikussal szőrtelenítem. Gyors, egyszerű, hatásos, igaz fájdalmas, de sokáig tart. Nekem kellemetlenebb volt az az érzés, mikor néha leborotváltam és elkezdett visszanőni, szúrt, égetett, mint az az 5 perc kb. ami alatt legyantázzák.
15/15 anonim válasza:
Hű, az ilyen kérdések után igen nagyra becsülhetem, hogy a páromnak szőrösen tetszik.
A szélét egy időben gyantáztam, ha egy kissé többet mutató fürdőruha került hozzám, amúgy ilyennek szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!