Úgy gondolom, felszedhetnék még egypár kilót; a barátom is biztat, ő is a párnásat szereti. Adataim: 53 kg,160 cm,78-as has,100-as cíapő, . Mit gondoltok? Én olyan 6-9 kg-ra tippeltem.
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 21:30
1/6 anonim válasza:
szerintem nem kell felszedned semennyit. ez így jó.
2/6 anonim válasza:
Inkább nee... ha később meggondolod magad, akkor lefogyni jóval nehezebb. Ráadásul így még egészségesebb is vagy.Biztosan így is szeret a barátod. Miatta ne akarj megváltozni! :)
3/6 mus musculus válasza:
Ne csinálj hülyeséget, én is 160 vagyok és mit meg nem adnék azért, hogy 53 kiló társuljon ehhez... ráadásul ha felszednél 9 kilót, úgy néznél ki, mint az egyik lányismerősöm, valahol a túlsúly határán trappol, csomó háj van a hasán és a combján, nem mutat valami jól.
4/6 anonim válasza:
Fel ne szedj 9 kilót!!!
160cm vagyok, 58 kg, és mindenáron fogyni szeretnék!
5/6 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz és méretekhez 53 kg? Ne haragudj, de nem írtad vagy mérted el?
6/6 anonim válasza:
160cm?
tuti hogy nem írta el
számold ki interneten is
a normálisba tartozol most is MÉG.
sőt..nőknél magasság-110cm..szóval 50kg-nak kéne lenned ,hogy átlagos legyél.
így is több vagy.
nehogy híz és ne hallgass a barátodra,mert aztán ha beindul a hízás nem fog megállni a súlyod 60kg-nál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!