Mit gondoltok a bevásárlóközpontokban levő hostessekről (promóterek, olyan lányok akik egy adott terméket reklámoznak vagy elmondják a termék ajánlatait)?
Végre tudom, hogy mi játszódhat le a kliensek fejében:)
4.válaszoló!Köszii♥
Amúgy 1 éve hostess vagyok és volt részem ebben-abban:)
Őszintén? Sose nézek rájuk kb. :D
Ha valami jót kóstoltatnak, megyek egy kört, aztán megköszönöm, futólag a szemébe nézek, ne legyek már bunkó, és ennyi. :D
Kisvárosban tanulok, nem túl gyakran találkoztam velük, leginkább amikor a Tescóban kóstolókat kínáltak. Őket nagyon szeretem:)
Amikor 13 éves lehettem, és egy nagyvárosban nyaraltam, az utcán megrohamozott 2 csaj, nem nagyon tudtam mit csináljak, hát elkezdtem udvariasan hallgatni a hosszú szövegüket, amíg anya el nem rángatott.
Nem vagyok rossz véleménnyel. Kipróbálnám, de alacsony vagyok és dundus, nem olyan hostess-típus.
Bennem nem játszódik le különösebben semmi:d
amúgy ha ilyen kajákat kóstoltattok akkor abból ti is eszegethettek nyugodtan?:p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!