Egyforma tetkót szeretnénk, de nem tudjuk mit, tudna adni ötleteket?
Figyelt kérdés
Kiskorunk óta barátnők,szinte testvérek,sok vita de imádjuk egymást,ma mondtam neki,hogy szeretnék újra azt,hogy LOVE,ő is szeretett volna oda,és eszébe jutott,hogy csináljunk közös tetkót,ami örökké emlékeztet minket egymásra :) csak nem tudunk mit :P :D tudnátok segiteni ? 16/L 18/L előre is köszi :)2012. márc. 5. 17:02
1/9 anonim válasza:
valami olyan szimbólum, ami mindkettőtöknek fontos, esetleg a másik kezdő betűje..
2/9 A kérdező kommentje:
*tudna valaki adni ötleteket? :D
2012. márc. 5. 17:07
3/9 A kérdező kommentje:
ugyan az a kezdőbetünk.. :DD
2012. márc. 5. 17:07
5/9 A kérdező kommentje:
dejóók *-* köszi :)
2012. márc. 5. 17:26
6/9 anonim válasza:
és ha mindkettőtöknek ugyanaz a betű lenne? a kezdőbetűre gondolok. :) ugyanolyan, de mégse egyet jelent. nekem tetszik!:)
7/9 A kérdező kommentje:
nekem is tetszik :)
2012. márc. 5. 17:32
9/9 A kérdező kommentje:
ááá deszép :))) köszi :)
2012. márc. 5. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!