Szerintetek mennyire hasonlítok rá?
Figyelt kérdés
többen mondták hogy hasonlítok rá... csak gondoltam megnézem, mások is így gondolják-e... lécci ne vegyétek figyelembe a bőrszínt és a szemüveget... :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 2. 20:18
1/21 anonim válasza:
Szerintem nem. A szemetek nem hasonlít, neked az orrod egy picit szélesebb, max az állatok hasonlít egy picit. :)
3/21 anonim válasza:
a japcsi-fajta arcon kívül szerintem nemhasonlítotok.
4/21 anonim válasza:
sem menyire nem hasonlítasz rá.
6/21 A kérdező kommentje:
aha.. jó akkor csak a többiek mondják hogy hasonlítok rá... :D köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 2. 20:51
7/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem hasonlítotok egymásra: neked magas homlokod van, neki kisebb, a szemetek sem egyforma, a szátok sem.
annyi, hogy az európaiaknak minden ázsiai hasonló...
8/21 A kérdező kommentje:
a szemünk valójában hasonlít, csak nekem a szemüveg miatt nem látszik a fele XD de egyébként lehet hogy igazad van...
2012. márc. 2. 21:02
9/21 Izabell válasza:
Véleményekkel ellentétben, szerintem hasonlítotok!
Az arcbeállítás és a mosoly is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!