Ki használt már Zyneritet?
Zynerit a termék neve.
Ha használtad,meddig használtad,és bevált-e?
Illetve milyen mellékhatások jelentkeztek nálad?
Nehogy használd!!! Én egy hétig használtam, és úgy kiszárította a bőrömet, hogy az egész fejem tiszta dorozmás volt, és mikor hozzá értem szabályosan fájt, és olyan volt, mintha homok nyúltam volna...mármint a felszíne.
Az előtt egyébként zsírosabb bőröm volt...alig volt pattanásom, a használata után alig tudott a kozmetikusom helyre tenni.:-[
Remélem tudtam segíteni, és semmi bajod nem lesz tőle.
Nagyon pattanásos voltam 15 éves koromban. Osztálytársam ajánlotta a zynerit oldatot. Kipróbáltam és jó 3 hét alatt olyan szép arcom lett. Semmi pattanás. Az igaz, hogy suli után gyorsan kentem be, és estére is.Tehát napi 2x.Nagyon elégedett voltam!.
mellékhatás talán tényleg az, hogy szárítja az arcot.Na de mire való egy kis hidratáló krém??
Jaj és amit még tapasztaltam az az,hogy mikor elfogyott [3 oldat egymás után] akkor egy bizonyos ido után ismét visszajottek a pattanások.De nem mindenkinek jon vissza ám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!