Lányok! Leirnátok, hogy nektek mi minden van a táskátokba? Sokszor látom, hogy csörög egy lány telefona, és 5 perc mire megtalálja a táskába. Mi a csuda van benne? :-)
7. és 10. választ írtam: kihagytam még a fésűt meg a rágót. ÉS fülhallgató mindig van nálam. Fésű csak sulib meg bulikba, rágót csaak a szomszédba nem viszek :D
néha még borotva is van nálam :D vagy avonos katalógus. De az utóbbi csak rritkán :D...
Telefon,kulcs csomó,zsebkendó,szemceruza,tükör,fésű, kétféle szájfény, 2 féle szempilla spirál, egy rúzs, szemhéjpúder,pár tampon szana széjjel,1-2 toll,pénztárcra, időjárástól függően esernyő/kesztyű,papírcetlik=emlékeztetők fontos dolgokról,a kutya oltási könyve,Néha 1-2 feladásra váró csekk vagy kiváltásra váró vény, nagyjából ennyi.
Ha a párom nem akarja magával cipelni a hasi tasiját megkér,h a pénztárcáját én tegyem el, szóval még azzal is szokott bővülni a készlet.
Ennyi cucc utána táskám súlyra már önvédelmi eszköznek is alkalmazható.
23N
banyek! egy üveg parfüm és egy spray is van! :)
23N
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!