Szerintetek 12 évesen 168 sentihez az 58 kg sok? Fogyózok is és 50 nap alatt lement 3 kiló. Mennyit kellene még foggyak?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 18:04
11/15 anonim válasza:
köszi :)kipróbálom, eddig is fogyóztam de ha ez a fajta nálad bevált akkor lehet hogy nálam is, nked pedig sok sikert a folytatáshoz (ha egyáltalán még folytatod:)
12/15 A kérdező kommentje:
nagyon szívesen! nálam minden bizonnyal bevált és ha elszánt vagy, neked is sikerülni fog. és még annyi hogy kenyeret se nagyon egyél! én eszek napi 1 szendvicset tízóraira...de nincs baj.:) és ha úgy gondolod nincs meg az akaraterő, vegyél elő egy olyan képet amit rühhelsz mert dagika vagy rajta és az jó motiváció!:)
2012. márc. 10. 19:56
15/15 anonim válasza:
Na hari hogy bele offolok de mi eszel iskolában reggelire?Én 172cm vagyok és 64 kg de hát mégis ha valaki befeszít pl. legyen akár egy felnőtt gond nélkül (nem megverem) de azért leküldöm a földre (Boxolok). (Azért írtam mert jön az az user hogy 18 vagyok 58 kg)Én is le szerenék fogyni egy 58-ra vagy 59.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!