Muszáj körömzselét vegyek, a szép hatás eredményéért?
Figyelt kérdés
Ha vennék tippet, és azt helyezném a körmömre, de viszont zselé helyett zselé hatású fedőlakkal lámpáznám meg a körmöm,azis érne valamit? (előtte persze diszíteném)
előre is köszönöm a normális válaszokat.
2012. febr. 29. 22:31
1/5 anonim válasza:
Mi az a zselé hatású körömlakk? Mert én még az életben nem hallottam róla.
2/5 anonim válasza:
Tippet nagyonkérlek ne használj.Próbálj meg inkább építeni építőzselével.A tipp már nem divat,plusz elavult,plusz roncsolja,plusz ott fog beszakadni az igazi körmöd is,félbetörhet stb :S
3/5 anonim válasza:
Menj el egy körmöshöz, aki szépen megcsinálja, nem neked kell vele bíbelődnöd. Nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik, ráadásul zselé hatású fedőlakk nincs, vagy csak én vagyok róla lemaradva... A tip önmagában semmi sem ér, ronda is, és ha rosszul teszed fel, akkor meg... inkább hagyjuk.
4/5 anonim válasza:
van ilyen lakk,most nekem is az van rajta nekem nagyon tetszik :)) de nekem a saját körmömön van,és körmös csinálta.ilyen tippet én sem használnék,szerintem nem szép,nem is tartós.inkább bízd manikűrösre.
5/5 anonim válasza:
Géllakkról beszéltek ezek szerint, az nem zselé hatású fedőlakk. Azt viszont tipre nem kellene tenned...
Csináltass körmössel te is lakkzselét, ha műkörmöt nem szeretnél, vagy nincs rá pénzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!