Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi olyan szép Liv Tyler-ben?...

Mi olyan szép Liv Tyler-ben? (főleg Arwenként)

Figyelt kérdés
Mindenhonnan ezt hallom.Szerintem nem valami szép.Mi tetszik benne?

2012. febr. 29. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:

kinek a pap,kinek a papné

miért kéne mndnkinek egy véleményen lennie,he????

2012. febr. 29. 09:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát arwennek szerintem elé jó választás volt, van benne valami nem emberi, egészen tündés-nimfaszerű.

Amúgy meg tényleg ízlések és pofonok. Tény, hogy nem fér bele az általános szépségideálba, mert az mostanság a szabályos kis babapofi, de azért az általában 12 egy tucat dolog. Liv Tylernek különleges vonásai vannak, és azért ha ránéz az ember, általában nem az az első gondolata, hogy hú de ronda. Persze van akinek. Na puff, te se tetszel mindenkinek, az is fix. :D

2012. febr. 29. 13:05
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem értem miért kell kiforgatni a kérdést...

Annyit kérdeztem hogy miért? mi tetszik benne.Második válaszoló nagyon jól megválaszolta,"van benne valami nem emberi" .tessék. neki ezért tetszik. A kérdés nem azért tettem fel hogy mindenki meggyőzzek milyen egy ronda nő ez...csak KÍVÁNCSI vagyok!hallottatok már ilyenről???..-.-

2012. febr. 29. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Egy tündének szerintem nem szépnek kell lennie, hanem valami megfoghatatlannak és inkább a jellemük "szép", mint a külsejük. A filmben a többi tünde sem volt kifejezetten szép, gondolj csak Galadriel-re.

Mindkét szereplő tökéletes választás volt.

2012. febr. 29. 14:51
 5/8 A kérdező kommentje:
Igen de ez sem volt a kérdés :) Nem az érdekelt hogy mennyire volt jó mint tünde (amugy szerintem nem egy nagy szinész.de ízlések)Hanem hogy miért van mindenki oda érte.
2012. febr. 29. 15:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Mert érdekes arca van és nagyon sokan vagyunk, akinek ez jobban tetszik, jobban megfog, mint az unalmas babaszépség. Még szerencse, hogy nem egyforma ízlésünk van. Mi lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene?
2012. febr. 29. 15:42
 7/8 A kérdező kommentje:
unalmas?:) ...szerintem max egy átlagos nőnek lehet "unalmas" kinézete. egy tucatlánynak.Vagy te kikre érted hogy babaszépség?
2012. febr. 29. 16:11
 8/8 anonim ***** válasza:

Bár nekem nem ideálom, azért tetszik!

És azért, mert nem átlagos.

Meglátod, és egyszerűen nem megy ki az arca a fejedből. A képe ott lebeg előtted, és mindig megismered őt.

Talpraesettnek és magabiztosnak tűnik, mégis van benne valami kis ártatlan nőies báj.

Szép, fehér bőr, fekete haj... Egyszerűen csak vonzó!

[link]

2012. febr. 29. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!