Mik a legnagyobb problémátok magatokkal szépség terén?
Nem változtatható dolgok is vannak benne:
- alacsony vagyok és arányaiban rövid a lábam
- aránytalanul nagy fenék
- vastag vádli és boka
- kicsi és enyhén löttyedt mell (köszi fogyókúra)
- 5 kiló túlsúly és az, hogy sehány kilóval sincs jó alakom, vagy túl sovány vagy hájas, nincs középút
- ronda könyök
- vékonyan is hájas felkar, menthetetlen
- enyhén sárga fog, a középvonal nem a szám közepénél van
- egyik fülem feljebb van mint a másik
- szemeim közel vannak kissé, mélyen ülnek és kicsik
- nagy fej, nagy homlok
- fura formájú orr, nem vészes, de nem egy megszokott darab
- a szám alapjáraton úgy görbül, mintha sírnék
- nem túl sok, de annál idegesítőbb apró anyajegyek
- pihés a fejem, de van közte fekete szál is, amit néha nem veszek észre
- narancsbőr, stria
Az a röhej, hogy összességében egész jó csaj vagyok, csak megfigyelve így a testrészeimet, gyakorlatilag semmi se néz ki jól rajtam, de az összkép miatt egyáltalán nem panaszkodom. :D
24/L
- az orrom szerintem nagy
- a felső ajkam vékony, és lefelé görbül
- vékony vagyok (ez nem is gond), viszont a hasamon van felesleg
- fogaim, bár lesz fogszabim
- arcbőröm: száraz, mégis zsírosodik, és nem egységes színe van
23L
- 6kg plusz (már 3-at leadtam, de a feszesítés még csak utána kezdődik igazán)
- A hajam (számomra) még rövid, és hullámos.
- Miteszeres bőr
- Fogszabályzó (levehetnék már!) :)
Jelenleg a legnagyobb problémám az,hogy alacsony vagyok..de ez van nem lehet rajta változtatni ,ezt kell szeretni..:D
Amúgy az arcommal,testalkatommal nincs problémám,bár az bőröm elég problémás de már 2 éve kezeltetem(anyukám kozmetikus:D) és szerencsére látszik a hatása.
A hajamt éppen növesztem,néha borzalmasan áll de legtöbbször be tudom állítani. Viszont nekem is volt már olyan,hogy sírni lett volna kedvem olyan undorítónak láttam magam a tükör előtt.Legszívesebben ki se tettem volna a lábam a házból.Aztán elmúlik és rájövök,hogy nem fognak leköpni az emberek ha smink nélkül megyek ki az utcára .
Ha 5kg-ot leadnák, vére megnőne a hajam szép hosszúra és eltűnnének a mitesszereim tökéletesnek érezném magam. :D
De persze attól még lenne lyuk a két első fogam között, rövid lenne a szempillám, túl vékony a szám stb... Jelen pillanatban a legnagyobb bajom az az 5kg plusz, de teszek is ellene. :D
a kikapart bárányhimlő foltok az arcomon .. :(
az orrom.
-Kicsi a mellem
-nincs túlsúlyom, de kissé löttyedtnek érzem magam, de sajnos lusta vagyok magam rászánni a rendszeres mozgásra
-nagyon zsíros a bőröm, állandóan itatgatom, mert pár óránként teljesen átfénylik és hiába használok mattító krémeket, nem érnek semmit
-a hajam szintén nagyon gyorsan zsírosodik és vékonyszálú
Most így hirtelen ennyi.
26 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!