Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan működik a fekvő szolári...

Hogyan működik a fekvő szoláriumgép?

Figyelt kérdés
El akarok menni szolizni mert nagyon fehér a bőtőm és szeretnék egy kis színt. Lehet, hogy hülyén hangzik a kérdés de nem akarok beégni. Nem voltam még soha szoláriumban, és nem birom a bezártságott, ezért nem tudom h a szolárium tetejét teljesen le kell csukni.
2012. febr. 29. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:

teljesen le kell csukni, csak egy kis rés marad. de ha nagyon klausztrofobiás vagy akkor hagyhatod nyitva egy picit, bár akkor romlik a teljesitménye. (nem nagyon)de akkor se hagy tejesen nyitva (max a kezed kitud rajta tenni.

ha fehér a bőrőd csak nagyon rövid időre feküdj be. ugyanis nekem sikerült még szoliban is "leégnem" (pedig már többetszöre mentem)

2012. febr. 29. 09:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha le van hajtva, akkor oldalt marad pár cm rés. Talán 4 cm. A két végén sem zárt, mivel az alsó és a felső rész is ívelt, és nincs kitöltve az a rész hanem ilyen ()

Remélem érthetően írtam. :D

Azt viszont nem tudom, hogy mennyire nem bírod a bezártságot...

Első pár alkalommal 10 percnél ne menj többre, mert megégsz.

2012. febr. 29. 10:19
 3/6 anonim válasza:
Nyugodtam megkérdezheted a személyzetet, hogy hogyan működik a gép, mert mindegyik más--valamelyiket te hajtod le es te emeled fel a végén kézzel, egyszerűen, valamelyiket viszont egy gomb folyamatos nyomásával engeded le. Azért is jó, ha elmondják előtte- nem ciki- mert akkor a legoptimálisabbra tudod beállítani ( arcbarnitó rész, hűsítés..stb)--a percek is mindenhol változóak, 6 percnél először semmiképp se menj többre!!!!olyan helyre menj, ahol kis "ütemben"növekednek a percek. pl 6 perc aminimum, utána 1-1-perccel növelheted, vagy 6-9-12 perc stb.
2012. febr. 29. 12:31
 4/6 anonim válasza:
Jah és azt is kérdeztd meg, hogy te indítod e el- bedobod az érmét, vagy ők állítják be-, mennyi időd van levetkőzni..stb :D
2012. febr. 29. 12:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahova én jártam ott úgy volt, hogy ők bekapcsolták, majd kimentek. Persze egy picivel többre állították, hogy legyen idő levetkőzni. Mindenesetre érdemes olyan ruhába menni, amit hamar le lehet venni. pl nem rakni fel övet, póló, kis pulcsi, nagy pulcsit stb.

Csak azt ami nagyon szükséges.

2012. febr. 29. 15:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Én sem bírom a bezártságot, egyszerűen meg tudok a tudattól is őrülni, ha elképzelem, hogy valahonnan nem tudnék kijönni, de a szoliban ezt észre sem veszem, annyira el tudok lazulni, még az állóban sincs bajom, pedig az teljesen zárt. Az a jó ha teljesen magadra csukod a tetőt, de akkor is marad ott rés, meg a 2 végén is, tehát nem teljesen zárt. Minden gép más, a személyzet biztosan szívesen segít, hisz nagyon sok embernek meg kell mutatni, hogy működik. Viszont ne menj sok időre, mert csúnyán le tudsz égni. Én is fehér bőrű vagyok és 10 perc alatt már leégek, de fokozatosan hozzá lehet szokatni a bőrt.

Remélem segítettem

2012. febr. 29. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!