Milyen tapasztalataitok vannak a zselé/gél-lakkal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Nekem 3 hétig volt így kilakkozva a körmöm (CN), de amikor már le akartam szedetni, kiderült, hogy semmi nem viszi le, még a saját oldószere sem. Nem is jött le teljesen, az előtte gyönyörű körmeim most sárgák, fénytelenek és gyengék, várhatok hónapokat míg a rajtuk maradt réteg lenő. Csak én vagyok ilyen balszerencsés, vagy más is járt már így?2012. febr. 26. 16:18
1/2 anonim válasza:
Hasonló tapasztalataim vannak, mint neked. Nálam pattogzott is lefelé, és ugye mivel otthon nem tudtam leszedni, borzalmasan nézett ki. A leszedéshez széjjelreszelték a körmömet, azóta is látszik, hogy más a színe és a kinézete ott, ahol a gél lakk rajta volt. Én soha többet nem rakatok fel ilyesmit, az tuti, egyáltalán nem vált be.
2/2 anonim válasza:
A cn géllakja nem oldható, vagy csak iszonyú hosszú ideig tart, nem 20 perc, mint ahogy reklámozzák. Ami ténylegesen oldható, az a shellac és a gelish, viszont kevés körmös dolgozik vele, mert dupla annyiba kerül, mint más márkák lakkzseléi. Viszont aki lereszeli, annak sem szabadna szétreszelni a vendég természetes körömlemezét.
Lányok, ne essetek kétségbe, ha szeretnétek még géllakkot keressetek másik körmöst, aki valóban leoldható anyaggal dolgozik, így sokkal kíméletesebb az eltávolítása.
Üdv, egy körmös
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!