Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak a zselé/gél-lakkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Nekem 3 hétig volt így kilakkozva a körmöm (CN), de amikor már le akartam szedetni, kiderült, hogy semmi nem viszi le, még a saját oldószere sem. Nem is jött le teljesen, az előtte gyönyörű körmeim most sárgák, fénytelenek és gyengék, várhatok hónapokat míg a rajtuk maradt réteg lenő. Csak én vagyok ilyen balszerencsés, vagy más is járt már így?
2012. febr. 26. 16:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Hasonló tapasztalataim vannak, mint neked. Nálam pattogzott is lefelé, és ugye mivel otthon nem tudtam leszedni, borzalmasan nézett ki. A leszedéshez széjjelreszelték a körmömet, azóta is látszik, hogy más a színe és a kinézete ott, ahol a gél lakk rajta volt. Én soha többet nem rakatok fel ilyesmit, az tuti, egyáltalán nem vált be.
2012. febr. 26. 20:38
 2/2 anonim ***** válasza:

A cn géllakja nem oldható, vagy csak iszonyú hosszú ideig tart, nem 20 perc, mint ahogy reklámozzák. Ami ténylegesen oldható, az a shellac és a gelish, viszont kevés körmös dolgozik vele, mert dupla annyiba kerül, mint más márkák lakkzseléi. Viszont aki lereszeli, annak sem szabadna szétreszelni a vendég természetes körömlemezét.

Lányok, ne essetek kétségbe, ha szeretnétek még géllakkot keressetek másik körmöst, aki valóban leoldható anyaggal dolgozik, így sokkal kíméletesebb az eltávolítása.

Üdv, egy körmös

2012. febr. 27. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!