Lányok! Szerintetek feszes ciciben a gömbölyũbb, vagy hegysebb az izgatóbb? Az enyém nagyon feszes és hegyes, de nem hinném, hogy szépek. Nektek milyen cicitek van? 17/L
Neltek nagyon feszes és hegyes (mint az enyém), vagy gömbölyũ?
Tieteket szépnek tartjátok?
nekem kicsik vannak. nem tudom milyen a nem feszes, de szerintem a kicsi csak feszes lehet, föleg fiatal korban. Szóval szerintem nekem feszes hegyes van. Szerintem mindkettö tud szép lenni :). Csak a kerek mellüeknek az a jobb, hogy melltartó nélkül ha felvesznek valamit, az nem olyan feltünö mint nekünk :)
18/L
egyetértek az elsővel, nekem is olyanom van mint nektek:D
21L
Nekem alapjáraton hegyesebb,viszont alakváltó.Ha fázom,vagy meleg ill hidegvíz éri,vagy simogatják,vagy hozzáérnek egyből kikerekedik :D tök fura.
Mondjuk világéletemben utáltam a melleimet :/ dehát ez van.Már kicsit azért megbékéltem vele...
23N
Én fiú vagyok, csak gondoltam érdekel egy ilyen vélemény is:
Nekem a gömbölyű tetszik. Persze mindenkinek más tetszik. De ha illik a lányhoz akkor az se zavar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!