Azok a nők akik csinosak ( lapos has, feszes comb és fenék . ) minden nap tornáznak vagy a legtöbbjük genetikailag ilyen?
Nekem torna, diéta.
Sajnos már pár csokitól is visszamennek ezekre a területekre a picike párnák.Így sem vagyok tök vékony, csak nagyon nőies alakom van.
Szval nekem kemény edzés :/ (:
Kb 18-20 évig még genetika, de utána már dolgozni kell érte, kijön a narancsbőr, megereszkedik a bőr kicsit. Nekem alapból szerencsés alakom van, de hogy ne csak vékony legyen, hanem feszes is, tornáznom kell.
20/L
Genetika nagyon kamu,önigazolást keresnek a nők,hogy miért nem képesek vékonyak feszesek lenni,csak dolgozni ne keljen érte,nagyon szánalmas.Igen fel kellene emelkedni a TV elől és edzeni elmenni tornázni,plusz akár táncolni,és megfelelően napi 5-6-szor kajálni egészségesen és a Kólát meg a Somlóit azt kidobni a kukába.Csak a lányok tisztelet a kevés kivételnek lusták tenni érte, csak akkor kapnak észbe ha a pasi már nem kívánják őket sajnos.
Lányok ne kifogást gyártsatok az a legkönnyebb,tűzzétek ki a célt és tegyetek érte,kemény meló de higgyétel el megéri,mert sokkal több jó pasi közül tudtok válogatni,meg a közérzetek is más.
24F
Kedves 24F!
De ha a vékony nők mondják, hogy genetika?(persze, egy darabig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!