Túl sok suliba?

Figyelt kérdés
7.-es vagyok. Eddig csak a pattik miatt alapozóztam. kb. fél éve rászoktam a spirállra. Gondolkoztam azon, hogynagy baj lenne ha tussal kihúznám a szemem??? (Az alapozót akkor elhanyagolnám...)
2012. febr. 24. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
És ha elhagyod az alapozót, a pattanásaid ott maradnak nem? A tus nem fogja eltüntetni! Amúgy igen egy 13/14 éves lánynak az én véleményem szerint sok de a te bőröd te érzed, ha a tanárok engedik akkor csináld én nem ajánlom, hogy ilyen korán már ,,vegyszerezd" a bőröd minden áldott nap amikor suliba jársz én ennyi idős koromba ha elmentem a sulibuliba :-D akkor sminkeltem de hát azok más idők voltak...
2012. febr. 24. 19:12
 2/5 anonim válasza:
eléggé gáz... az alapozó, az oké. de a tus, meg minden, hát jó béna. sztem hanyagold. egyrészt tönkreteszed vele a bőröd, másrészt ne szokj a túlzott sminkelésre. iskolába minek? középsuliba talán.
2012. febr. 24. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is sok. Maradj az alapozónál, meg a spirálnál ha arról sem tudsz lemondani, de az sem kéne. Nálunk általánosba egyáltalán nem lehetett sminkelni.
2012. febr. 24. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:

tényleg gáz! ugyan már 7.ben smink!!!nanemár.. Itt vagy tök fiatalon és el rontod az egész bőröd! Egy ennyi idős lányban az a szép ha természetes! Sztem hanyagold az egészet!

Tapasztalat...

2012. febr. 24. 21:40
 5/5 anonim ***** válasza:

Úristen mi baja van a mai gyerekeknek????

(Pl.: milyen hajam legyen általános iskolai ballagásra, meg befessem-e a hajam 14-evesen, meg ez is...)

Vegyetek már vissza kiscsajok!!!

7-es vagy és alapozózod magad... ne csodálkozz hogy ragyás lesz a fejed. én 16-évesen még azt se tudtam mi az a szemöldökszedés, és nem azért mert igénytelen voltam hanem mert normális 16 (!!!) éves voltam és senki nem szedte... nem 7-esen az volt a legnagyobb problémám hogy használjak-e tust vagy se...??

Tényleg vissza kéne venni... jó hogy már nem neccharisnyába, miniszoknyába, platformos cipőbe, vérvörös rúzzsal jártok suliba 7-esen (ami 13-évet jelenthet...)

Nem tudom mire jó nektek ez a "nagyon felnőtt akarok lenni és nagyon felnőttnek akarok kinézni" -stílus...

hülyék vagytok mind !!!

Én csak akkor használok alapozót ha fotózásra megyek vagy amikor nagy esemény van (pl.:szakmunkás vizsgán a bizonyítvány osztásnál, tablókép, szalagavató ... messze állsz te még ezektől...)

21/L

2012. febr. 25. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!