164 cm vagyok. Az nagyon magas?
Figyelt kérdés
A környezetembe szinte csak alacsonyak/alacsonyabbak vannak és olyan magasnak érzem magam :/ . 16 éves vagyok. És amúgy ehhez a magassághoz mi az ideális testúly?2012. febr. 24. 13:14
2/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagy magas! Söt! A magas olyan 170től felvele van! Az ideális testsúly olyan 50 kg :)
3/16 anonim válasza:
Szerintem még kicsit alacsony is. Vagyis az én környezetemhez képest :) Amúgy 55-60 kg közt van a megfelelő súly, bár ez változó, csontozattól, izomzattól nagyban függ, akár 10 kgokat is befolyásolhat. Nem a kg a lényeg, hanem a centi!
19L
4/16 iostream válasza:
"környezetembeN"
Ha a környezetedben, a veled egykorúak közül tényleg szinte mindenki alacsonyabb, akkor valószínűleg magas vagy (köszi Sherlock). De ez nem garancia a jövőre, a végső magasságod simán lehet még normális. 180 centiig ne aggódj. És a következő kérdésed majd egyszer az lesz, hogy vehetsz-e fel magassarkút ilyen magassággal: igen, vehetsz, mindenkinek jól áll.
Amúgy mekkora a lábad? Az sokat elmondhat a várható magasságodról.
5/16 anonim válasza:
Nálad csak alacsonyabbak vannak?! Hol élsz te?! És te vagy a legmagasabb 164 cm-rel, mert én is oda költözök.
6/16 anonim válasza:
nekem a lábam 36! akkor mekkorára fogok nőni? :)
7/16 anonim válasza:
Hát ez a lábméret dolog nem valós szerintem, vagy csak én vagyok nyomi :D Nekem ugyanis 38-39es lábam van, és 160 centi magas vagyok :D de nem, nem nézek ki úgy, mint egy bohóc :D 21L
8/16 iostream válasza:
Nem azt mondtam, hogy egyértelmű összefüggés van a lábméret, és a magasság között. De azért van korreláció, és ha a kérdezőnek nagy a lába, akkor valószínűleg nyúlni fog még. Ha meg nem, akkor nyugodjon meg.
9/16 A kérdező kommentje:
39-40
2012. febr. 24. 13:36
10/16 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam h mindenki alacsonyabb de a magasak közé tartozok
2012. febr. 24. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!