Magas lányok! Ti mikor kezdtetek el nőiesedni? 14L
augusztusban leszek 15 éves,175cm és 55kg vagyok.
Sokan mondják, hogy híznom kéne,eszek is sokat, de semmi nem látszik.
A többi velem egyidősek már mind nőiesedtek, mellem nagyon pici, ha nem teszek egy kissebb melltartót, nem is látszik,és még a lábam is vékonyka. Mondjuk azt észrevettem,hogy több eddigi nadrágom nem jön rám, szorit a derekán.
Apukámra ütök, aki szintén magas és vékony,de nem szeretnék ilyen maradni. + ezért még önbizalmam sincs.
Ti mikorkezdtetek el nőisedeni? És én mindig ilyen lapos leszek?
Gondolkodtam, hogy elkezdek sportolni,de attól lehet, hogy azt is leadnám magamról,ami kevés most rajtam van. Szerintetek? Várjak?:(
hát nőiesedni "elkezdeni" már 6.-ban de jó alakom csak mostanában lett 8.-o.-san
178 cm/67 (amit kicsit sokallok) kg.
14l
hát az a rossz hírem, hogy ha örökölted, akkor te soha nem fogsz nagyon meghízni. én anyumtól örököltem azt, hogy vékony vagyok::D (ha lehet ilyet mondani)
szinte folyamatosan eszek, haverok is csak nézni szoktak, hogy mennyi fér belém... de így is 193cm 60 kg vagyok és el nem mozdulok onnan sehogy évek óta:)
jah, és istenem, de szeretem én a magas lányokat..
18f
köszi a válaszokat.
2. hát bárcsak többen lennének így, a környezetemben mindenki lájkolgatja az ilyen képeket: INKÁBB EZ(egy duci lányka) MINT EZ(vékony lány) és akkor csodálkoznak miért vagyok annyira bátortalan és visszahúzódó suliban.
2.vagyok
igen, felém is ez helyzet, de mit csináljak..nekem ez jön be :P
Hehe, de jó a kérdés :) Nekem a fenekem olyan 15-16 évesen lett nagy, 23-24 körül híztam meg, de nőies a mai napig sem vagyok.
28/N
Hihi.
En 28 eves vagyok, 178 cm, a sulyom 55-60 kg kozott szokott lenni.
A cicim meg most sem nott ki, erre nem kellett volna varnom.
A derekam vekony, a csipom is keskeny volt, az akkor szelesedett aranyosra a derekammal miutan szultem.
Az anyagcserem gyors, alig tudok hizni, par kilo feljon nagy nehezen, majd pislantok kettot, jon 3-4 hetnyi stressz es le is dobok 5 kilot.
Ilyen a testalkatom, ez van.
Egyebkent ezzel egyutt is noies vagyok szerintem, nekem tetszik az alakom. Vekony vagyok, ez teny, viszont ugy osszessegeben jo a formam, jok az aranyaim.
Jah, fenekem nekem akkortol formas, amikortol edzeni kezdtem ra, ezt abba sem hagyhatom igazan, mert akkor visszalaposodik. Ehhez a testalkathoz nem osztanak ingyen gombolyu popsit.
Tornazni nyugodtan kezdj el, nem fogsz semmit leadni, ha jol csinalod. Alakformalo, izomerosito edzesekett keress, nem kell konditerembe menned, jo lesz otthoni noi dvd-s torna is, mondjuk Rubint R. Egyel rendesen, sok feherjet is, erre figyelj oda. Izmosodni fogsz, szebbek lesznek a vonalaid, formasabb lesz a combod, feneked es a sulyod is noni fog, de az meg nem fog noni, ami jo, ha vekony (pl deredad).
Én 15 éves korom után. Szóval ne aggódj, még nőhetnek a melleid :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!