Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen szoliba menjek, vagy...

Milyen szoliba menjek, vagy mit használjak hogy a bőröm olyan szép csoki barna, vagy tejeskávé barna legyen?

Figyelt kérdés
Eddig nem jártam szoliba, ha úgy volt inkább barnítókrémeket használtam, de nem voltam megelégedve velük. Mindig olyan narancs sárgás színt kaptam inkább. Nekem normál fehér bőröm van, és most szeretném ha tavaszra, nyára ilyesmi színem lenne. Halottam róla hogy vannak ilyen új, csoki csöves szoláriumok. Tapasztalat róla valakinek? Milyen lesz a színetek? Ugye nem narancs sárgás?

2012. febr. 23. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
33%
Menjél ki a földekre dolgozni. Garantált hatás, és természetes.
2012. febr. 23. 19:08
 2/2 Bijjjus7 ***** válasza:
Szia! Én a csokicsöves szolit ajánlanám neked, egyáltalán nincsen sárga színhatás, szóval nem kell ettől tartanod! Nagyon szép, egyenletes, barna színt ad a bőrnek! De fokozatosan növeld az időt, mert ezek a csövek nagyon erősek, így hamar látni fogod az eredményt! Jó barnulást :))
2012. máj. 10. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!