Mi a véleményetek a "Nap Szépe" lányokról?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm kitalálta, hogy jelentkezik Nap Lánya/Szépe fotózásra. Mivel tényleg nagyon szép lány, ezért be is választották, hamarosan fotózzák.
Megnéztem pár fotósorozatot az aktuális lányokról, és aggodalmamat fejeztem, hogy ki, hogy ez szerintem nem túl jó ötlet. A többség miniruhában, vagy bikiniben pucsít valamilyen tereptárgyon. Kicsit tartok attól, hogy ez a fotósorozat később gátolná abban, hogy jó munkahelyet kapjon.
Nektek mi erről a véleményetek? Ti elmennétek egy ilyen fotózásra?
Aki nem tudná miről beszélek, egy link: [link]
2012. febr. 23. 09:27
11/11 anonim válasza:
A fotózás alatt mindenki a saját ruháját veszi fel. Ha nem szeretne sokat mutatni magából, akkor vigyen olyan ruhákat, amiket szeret. Kb 2 évig vannak fent a képek az archívumban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!