Szerintetek ő szép?
Figyelt kérdés
Mit szólnátok, ha egy ilyen csaj járna a sulitokba/osztályotokba?
[link] (balról a harmadik lány)
[link] (baloldali)
2012. febr. 22. 20:31
1/18 anonim válasza:
Egész szép, örülnék! Hozzá hasonlítasz?
3/18 anonim válasza:
Helyes az arca,de manapság nem tűnne ki a tömegből...
4/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép!:) Én imádom Rachel McAdams-t, ez a hajszín egyedül, ami szerintem nem áll jól neki, de ahhoz a karakterhez amit abba a filmbe alakított, pont jó volt.
5/18 anonim válasza:
Nekem mindig a butaszőke karakter jut eszembe akaratlanul is.Szép egyébként, csak szerintem beképzelt is lehet..és nem szeretem a cicákat..úgyh..fiúknak jó látvány,de ha csak külső alapján nézem,nem hiányzik az életemből:D
6/18 A kérdező kommentje:
Úristen manapság már mindenkire azt mondják, hogy átlagos??
Sajnos nem hasonlítok rá, de szeretnék!
2012. febr. 22. 20:50
7/18 anonim válasza:
5-ösnek: Na ez pont jó, mert abba a filmbe pont egy ilyen lányt kellett alakítania!:)
8/18 anonim válasza:
Ezek szerint mi nem azt tartjuk szépnek, amit te... De szerintem ez így jó, már csak azért is, mert mi fiúk vagyunk, te meg nem; és mert a szépség relatív...
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!